Εκδήλωση Ενδιαφέροντος ΚΔΑΠ Κοζάνης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΚΔΑΠ Ubuntu
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για το σχολικό έτος 2021-2022. Σε περίπτωση που έχετε παιδιά Δημοτικού το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν απασχόληση με διάφορες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες καθημερινά μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.
Επίσης. από τη νέα σχολική χρονιά τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν την καθημερινή τους μελέτη με τους δασκάλους του ΚΔΑΠ UBUNTU.

Η αίτηση / προεγγραφή που θα συμπληρώσετε εδώ θα εξυπηρετηθεί με σειρά προτεραιότητας και δεν είναι δεσμευτική μέχρι να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η συμμετοχή στο ΚΔΑΠ είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ (για όσο υπάρχουν θέσεις) για εργαζόμενες ή άνεργες μητέρες. Φέτος θα γίνουν οι αιτήσεις και για τους Δημοσίους Υπαλλήλους ταυτόχρονα με τους υπόλοιπους δικαιούχους με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια που ορίζει η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ.

Το ΚΔΑΠ Ubuntu λειτουργεί φέτος για δεύτερη χρονιά σε έναν ανακαινισμένο χώρο 300τμ και βρίσκεται στην Πλατεία Αλώνια Κοζάνης στη διεύθυνση Ροδόπης & 25ης Μαρτίου 5.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461900355 και 6947529801
Ε-mail: [email protected].

Παρακαλώ, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί και μεταβείτε στη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να τη συμπληρώσετε!